Borderrand smal

Slimme Borderrand voor een modern tuinontwerp

 

Een dicht, groen gazon is een absolute must voor veel hobbytuiniers. Om ervoor te zorgen dat ook de randzones van het gazon een verzorgde indruk maken, is het raadzaam een gazonborder als begrenzing aan te leggen.

 

Met onze smalle gazonborder kiest u voor dit doel voor een hoogwaardige en weerbestendige oplossing, die zelfs door onervaren tuinbezitters zonder veel moeite kan worden geïnstalleerd en veel voordelen biedt ten opzichte van een gazonborder van steen of beton.

 

Smalle Borderrand in verschillende kleuren

 

Onze smalle Borderrand zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. U hebt dus de keuze en kunt de kleurvariant kiezen die het best bij uw verbeelding en de rest van het ontwerp van uw tuin past.

 

Uw belangrijkste voordelen met onze smalle Borderrand in een oogopslag:

 

  • Duurzaam en weerbestendig

  • Ideaal voor het afboorden van perken, tuinpaden en gazons

  • Eenvoudige en flexibele montage zonder duur speciaal gereedschap

  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor een individueel tuinontwerp

  • Bijbehorende accessoires zoals grondankers kunnen apart worden besteld in de winkel

  • Premium kwaliteit tegen eerlijke prijzen

 

Smalle Borderrand voor flexibele toepassingen

 

Onze smalle Borderrand zijn uiterst veelzijdig. Ze zijn niet alleen geschikt voor Borderrand. Daarnaast kunt u ze bijvoorbeeld ook gebruiken om uw bloem- of groentebedden en tuinpaden af te bakenen.

 

Zo voorkomt u enerzijds dat planten en grassen ongecontroleerd in aangrenzende gebieden groeien en anderzijds zorgt u met behulp van de hoogwaardige, smalle gazonranden voor een aantrekkelijke visuele indeling van uw tuin.

 

Koop smalle Borderrand online

 

Bestel de smalle Borderrand in de gewenste hoeveelheid en kleur, evenals bijpassende accessoires zoals grondankers gemakkelijk in onze shop en laat uw nieuwe Borderrand snel en betrouwbaar leveren.