Green-Split

Afwerkingsstuk Borderrand 13.5cm x 113cm | Gazonrand | Kantopsluiting


Item nummer Ab-Rk-13-113

Hersteller: Green-Split

RRP € 17,00
€  10,99 *
Inhoud 1,13 meter
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHl of UPS is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid MMeer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Service in uw buurt Montageservice vor Ort: über 50x in Nederland.

Afwerkingsstuk Borderrand 13.5cm x 113cm  | Gazonrand | Kantopsluiting


Als hobbytuinier is het voor u natuurlijk belangrijk dat uw tuin er aantrekkelijk uitziet en dat zowel gazon als bloemperken een duidelijke structuur hebben. Om dit te bereiken, is het raadzaam om geschikte graskanten te gebruiken. Met onze robuuste metalen graskanten kunt u hiervoor rekenen op hoogwaardige materialen, die zowel door hun duurzaamheid als hun aantrekkelijk uiterlijk indruk maken.

Hoe graskanten helpen bij tuinontwerp

Grasranden zijn een ideaal designelement dat in geen enkele tuin mag ontbreken. Door zowel uw gazon als uw bloemperken van passende borders te voorzien, zorgt u voor een perfecte structurering die uw tuin op de best mogelijke manier in scène zet.
Bovendien voorkomt een graskant dat grassen zich ongecontroleerd verspreiden in aangrenzende perken en maakt hij het ook gemakkelijker om de randen van uw gazon te maaien, zodat u het gras over het hele gebied op de gewenste lengte kunt maaien.
Waarom onze metalen graskanten de juiste keuze zijn

Het spreekt vanzelf dat hoge kwaliteit voor u zeer belangrijk is. Met onze robuuste metalen graskanten kiest u voor een product waarop u kunt vertrouwen voor een lange levensduur. De graskanten zijn gemaakt van een speciale aluminium-zink legering. Daardoor zijn ze niet alleen roestvrij, maar ook bijzonder stabiel. 

De afzonderlijke zijdelen van onze metalen graskant slank zijn 113 centimeter lang en 13,5 centimeter breed. De materiaaldikte is 0,9 millimeter en het gewicht is 1 kilo. Dit zorgt voor een eenvoudige bediening en het leggen van de graskanten lukt ook heel goed in uw eentje. Toch zijn onze metalen graskanten, dankzij de hoogwaardige aluminium-zinklegering en de geïntegreerde verstevigingsrand, voldoende stabiel om een zo lang mogelijke levensduur te garanderen.

Metalen graskanten als perkafscheiding

Met onze robuuste metalen graskanten, kunt u niet alleen uw gazon afboorden. U kunt ze ook gebruiken als bedrand. Metalen graskanten maken het heel gemakkelijk om groente- en bloembedden te structureren. Tegelijkertijd zorgen onze metalen graskanten ervoor dat plantenwortels niet ongecontroleerd kunnen groeien en zich verspreiden.

Grasranden gemaakt van stenen en PVC zijn duidelijk in het nadeel

Als u in uw tuin graskanten of perken wilt aanleggen, zult u onvermijdelijk producten tegenkomen die van PVC zijn gemaakt. Op het eerste gezicht lijken deze indruk te maken met hun lage prijzen. In de praktijk blijkt echter al snel dat PVC duidelijk inferieur is aan metaal wat duurzaamheid en weerbestendigheid betreft. U moet er dan ook rekening mee houden dat u uw PVC-graskanten relatief snel zult moeten vervangen.

Stenen kunnen zeker een duurzaam en robuust alternatief zijn. Het leggen ervan vergt echter een grote inspanning. Bovendien zijn veel steensoorten relatief duur, wat de kosten van uw graskanten onnodig opdrijft.

Als u op zoek bent naar een goede combinatie van eenvoudige installatie, lange levensduur en een eerlijke prijs, dan zijn onze metalen graskanten zonder twijfel de perfecte keuze. 

Metalen graskanten zijn gemakkelijk te installeren

Onze metalen graskanten scoren niet alleen met hun aantrekkelijk uitzicht en uitstekende stabiliteit. Ze zijn ook bijzonder gemakkelijk te leggen. Het praktische Fast-Fix systeem zorgt ervoor dat de afzonderlijke delen van uw graskant eenvoudig in elkaar kunnen worden geschoven en vastgezet. U hebt geen duur speciaal gereedschap of speciaal vakmanschap nodig voor de installatie.
Natuurlijk voorzien wij u van montage-instructies waarin u alle noodzakelijke stappen gemakkelijk kunt begrijpen.

Naast zijelementen zijn ook hoeken, eindelementen en verbindingsstukken als toebehoren in de juiste maat verkrijgbaar in onze shop, zodat u alles vindt wat u nodig hebt voor het leggen van uw graskanten. Overigens, als u bij de montage geen hoekelementen wilt gebruiken, is dat ook mogelijk. Door het speciale ontwerp van de verbindingen is het mogelijk om bij onze graskanten ook zonder hoekelement een hoek om te buigen.

Indien de bodemgesteldheid in uw tuin dit vereist, kunt u bij ons ook grondankers kopen waarmee u uw gazonrand extra stabiliteit kunt geven, zodat hij zijn positie behoudt en niet verschuift na verloop van tijd.

De belangrijkste voordelen van onze metalen graskanten op een rijtje:

  • Gemaakt van een duurzame en roestvrije aluminium-zink legering
  • Gemakkelijk te leggen zonder speciaal gereedschap en specialistische kennis
  • Flexibel samen te voegen dankzij het Fast-Fix systeem
  • Hoge stabiliteit door extra verstijvingsrand
  • Afzonderlijke onderdelen in dezelfde maat voor een optimale pasvorm
  • Kan indien gewenst ook zonder hoekelementen worden gelegd
  • Kan zowel als graskant en als perkrand gebruikt worden

Bestel metalen graskanten van hoge kwaliteit online

Onze metalen graskanten van aluminium/zink overtuigen zowel door hun uitzicht als door hun duurzaamheid. De roestvrije onderdelen zijn perfect voor het optisch verfraaien van uw tuin met perkranden of gazonranden.

Koop onze metalen graskanten en bijpassende accessoires zoals grondankers, eindelementen en hoeken direct in onze winkel. Naast gunstige prijzen profiteert u ook van korte levertijden en onze gebruikelijke goede service. Maar maak gewoon je eigen beslissing. Wij zijn ervan overtuigd dat de uitstekende kwaliteit van onze producten niets te wensen overlaat.

Item ID 453727
Staat
Fabrikant Green-Split
Land van productie Duitsland
Inhoud 1.13 meter
Gewicht 1300 g
Dimensies 1130×1×135mm

Das könnte Sie auch interessieren: