Ultra sterke aluminium Borderrand

Ultra sterke Borderrand van aluminium in diverse uitvoeringen

Borderrand zijn een belangrijk vormgevingselement voor de tuin. Ze helpen om gazons en andere gebieden visueel af te bakenen. Bovendien zorgen ze ervoor dat uw gazon niet ongecontroleerd in aangrenzende perken groeit.

Met onze ultrasterke aluminium Borderrand kiest u voor een bijzonder robuuste oplossing voor dit doel, waarmee u kunt rekenen op een lange levensduur van uw gazon en perkranden.

Gazonranden zijn een belangrijk vormgevingselement voor de tuin.

Versterkte aluminium Borderrand in verschillende breedtes

Onze extra stevige aluminium border tuin zijn verkrijgbaar in drie verschillende breedtes. U kunt kiezen uit 10, 14 en 24 centimeter en zo de variant kiezen die het beste bij uw wensen past.

Onafhankelijk van de breedte hebben onze aluminium Borderrand in de ultrasterke uitvoering een materiaaldikte van drie millimeter. Dit zorgt voor een uitzonderlijk hoog niveau van stabiliteit, waardoor ze ideaal zijn als perken en Borderrand in zwaar belaste tuingedeelten.

Waarom onze extra sterke aluminium Borderrand een uitstekende keuze zijn

  • Flexibel te gebruiken als border voor bloembedden, gazons, tuinpaden en andere gebieden

  • Verkrijgbaar in drie verschillende breedtes

  • Schone lijnen en goede vervormbaarheid

  • Ongecompliceerde en tijdbesparende montage

  • Weerbestendig en roestvrij dankzij hoogwaardige aluminiumlegering.

  • Geen kromtrekken door zonlicht

  • Overtuigende prijs-kwaliteitverhouding

  • Aantrekkelijk ontwerp voor een modern vormgegeven tuin

  • Bijbehorende accessoires zoals grondankers, afdekkappen, hoeken, T-elementen en verbindingsstukken zijn apart verkrijgbaar

 

Weerbestendige gazonranden voor moderne tuinen

Onze oersterke border tuin zijn gemaakt van een roestvaste aluminiumlegering. Dit maakt ze weerbestendig en bijzonder duurzaam. Tegelijkertijd zijn ze nog steeds vrij gemakkelijk te installeren, zodat zelfs onervaren amateurtuiniers geen problemen zouden moeten hebben met het installeren van hun borders voor gazons, bedden en paden.

 

Koop ultra sterke aluminium Kantopsluiting en accessoires

Koop onze aluminium Borderrand in versterkt design samen met bijpassende accessoires gemakkelijk online. Wij leveren uw aankoop snel en betrouwbaar bij u thuis, zodat u snel kunt beginnen met het leggen van uw nieuwe Borderrand.