Kunststof Borderrand

Plastic borders: goedkoop, veelzijdig en duurzaam

 

Begrenzingen en gazonranden zijn een uitstekende keuze om afzonderlijke delen van de tuin af te bakenen en zo voor een duidelijke visuele afbakening te zorgen. Ze vormen dus een belangrijk vormgevingselement dat in geen enkele tuin mag ontbreken.

 

Buiten dat dienen gazon- en perkranden ook een praktisch doel. Omdat ze voorkomen dat planten, respectievelijk grassen in aangrenzende gebieden groeien en zo bijdragen aan het verminderen van de hoeveelheid werk in de tuin.

 

Met gazonranden en perkranden van kunststof, zoals u ze in onze winkel vindt, kiest u voor dit doel voor een voordelige en toch duurzame oplossing, die bovendien bijzonder gemakkelijk te installeren is.

 

De belangrijkste zaken over kunststof bedranden op een rijtje

 

 • Kunststof bedranden worden gekenmerkt door eenvoudige hantering en tijdbesparende installatie.

 • Kunststof perkranden van hoge kwaliteit zijn robuust, weerbestendig en duurzaam.

 • Onze kunststof perkranden zijn ook een goede keuze als o.a. gazonranden of boomborders.

 • Wie op zoek is naar een bijzonder goedkope en snel te installeren oplossing, zit goed met een kunststof Borderrandlint.

 • In onze winkel vindt u een selectie van hoogwaardige Borderrand en perkranden van kunststof.

 

Waarom Borderrand en perkranden niet mogen ontbreken in de tuin

 

De mogelijkheden bij de inrichting van uw eigen tuin zijn zeer divers. U kunt uw creativiteit dus de vrije loop laten en u volledig oriënteren op uw persoonlijke idee van een perfecte tuin.

 

Onafhankelijk daarvan dient u in ieder geval aandacht te besteden aan een goede structurering en de verschillende ruimtes in uw tuin netjes van elkaar te scheiden. Dit is precies waar Borderrand en perkranden een rol gaan spelen. Deze hebben tot taak gazons, bloem- en groentebedden, alsook bomen of tuinpaden visueel van elkaar te scheiden. Zo leveren ze een doorslaggevende bijdrage aan het geslaagde uiterlijk van uw tuin.

 

Bijkomend hebben Borderrand en perkranden van materialen als kunststof ook nog een andere functie. Want naast het visuele effect zorgen de praktische borders er ook voor dat de planten in uw tuin niet zomaar ongecontroleerd op andere plekken kunnen gaan groeien.

 

Een kunststof graskant die u bijvoorbeeld op de overgang tussen een perk en het gazon legt, voorkomt dat het gras zich in het perk kan verspreiden. Gazon- en perkranden besparen u zo onnodig werk bij het tuinonderhoud, als er niets anders is.

 

Toepassingen voor Borderrand en perkranden van kunststof

 

Plastic Borderrand en perkranden kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Want ze zijn niet alleen geschikt om uw gazon of uw bloem- en groentebedden van een buitenrand te voorzien. Daarnaast kunt u ze ook gebruiken om bijvoorbeeld boomranden aan te leggen of om tuinpaden of uw terras van een border te voorzien.

 

In principe is het aanleggen van kunststof perkranden en gazonranden altijd een goed idee als u verschillende gebieden in uw tuin netjes wilt afsluiten en afscheiden van aangrenzende gebieden. De vervormbaarheid van de kunststof geeft u maximale flexibiliteit.

 

Kiest u voor een goede kwaliteit, zoals de kunststof Borderrand en perkranden uit onze winkel, dan kunt u meestal rekenen op een hoge stabiliteit en een lange levensduur tegelijkertijd.

 

Bijenkorven van kunststof zijn goedkoop

 

Vergeleken met vele andere materialen staat kunststof bekend als bijzonder goedkoop. Dit geldt natuurlijk meestal voor tuinaanlegproducten die van kunststof zijn gemaakt. Zeker als het budget voor de herinrichting van de tuin beheersbaar is, zijn Borderrand en perkranden van kunststof dus een goede manier om wat geld te besparen.

 

Een lage prijs hoeft natuurlijk niet te betekenen dat de afbakeningen van slechte kwaliteit zijn. Omdat onze Borderrand en perkranden van kunststof ook van hoge kwaliteit en weerbestendig zijn en dienovereenkomstig kunnen overtuigen met een lange levensduur.

 

Plastic bedranden zijn eenvoudig te installeren

 

Een van de grote voordelen van kunststof Borderrand en perkranden is ongetwijfeld het grote gebruiksgemak. Dankzij hun lichte gewicht kunnen ze goed alleen worden gelegd. Dure speciale gereedschappen of uitzonderlijke vakkennis zijn niet nodig.

 

Met een beetje handigheid moet het u dus in korte tijd lukken om uw nieuwe perkrand of Borderrandplastiek te leggen zoals bedoeld. Als extra bevestiging kunnen ze ook gemakkelijk met geschikte kunststof grondankers in de grond worden vastgezet. U vindt deze uiteraard als accessoires in onze winkel, zodat u ze direct kunt bestellen als u ze nodig hebt.

 

Gazonranden en Borderrand van kunststof zijn bijzonder flexibel

 

Naast hun lage prijs en gemakkelijke hanteerbaarheid, kunnen Borderrand en perkranden van kunststof niet in de laatste plaats scoren door hun grote flexibiliteit. Door het elastische materiaal kunnen de gazon- en Borderrand zeer gemakkelijk worden gevormd.

 

Dit betekent dat u plastic Borderrand en perkranden niet alleen kunt gebruiken om rechte randen voor uw bedden te maken, maar ook voor bijvoorbeeld een gebogen tuinpad of een ronde rand voor een boom die op het gazon is geplaatst.

 

Alternatieven voor plastic bedranden

 

Natuurlijk is kunststof niet het enige materiaal dat u ter beschikking staat bij de aankoop van perkranden en Borderrand. Daarnaast zijn er verschillende alternatieven, van natuursteen en beton tot diverse metalen, die ook in aanmerking komen.

 

Grasranden en perkranden van beton zijn bijzonder robuust en duurzaam. Dit geldt in principe ook voor natuursteen, hoewel er verschillen zijn naar gelang van het soort steen. Het grote nadeel van beide materialen is echter dat de verwerking en installatie niet zo gemakkelijk zijn als bij Borderrand en perkranden van kunststof. Bovendien zijn althans sommige soorten natuursteen soms vrij duur.

 

Een ander alternatief voor plastic zijn Borderrand en perkranden van verschillende soorten metaal. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen producten van Corten-staal, dat door oppervlaktecorrosie een kenmerkend uiterlijk krijgt, of een aluminium-zinklegering. Beide varianten zijn weerbestendig, robuust en gemakkelijk te hanteren.

 

Ze zijn echter meestal aanzienlijk duurder in vergelijking met perkranden en Borderrand van kunststof. Daarom zijn, althans als u op zoek bent naar de goedkoopst mogelijke oplossing, metalen borders meestal niet de eerste keuze voor uw tuinontwerp.

 

Praktische kunststof Borderrand

 

Als u op zoek bent naar een bijzonder gemakkelijk te installeren en goedkope oplossing voor de randen van uw bloembedden en gazon, is kunststof Borderrandlint een uitstekend alternatief voor gewone Borderrand en perkranden.

 

Praktische kunststof Borderrandband is per meter verkrijgbaar.Het is zeer flexibel, zodat u het kunt gebruiken om elke lijn in uw tuin te creëren. Bovendien kunt u het gemakkelijk op de juiste lengte snijden en, indien nodig, zelfs met grondankers in de grond vastzetten, zodat het niet zo gemakkelijk wegglijdt.

 

Natuurlijk kan ook het Borderrandlint van kunststof, dat u bij ons kunt bestellen, overtuigen in kwaliteit. Een goede weerbestendigheid van uw nieuwe gazonranden en perkranden van kunststof is met onze gazonrandtape dan ook geen enkel probleem.

 

Als u zo min mogelijk geld en moeite in uw gazon- en perkranden wilt investeren, is het gebruik van gazonrandtape van kunststof dan ook zeker het overwegen waard. U vindt het lint in verschillende breedtes, zodat u zelf kunt bepalen of u liever een smalle of een iets bredere graskant legt, respectievelijk perkranden van kunststof.

 

Waarop moet u letten bij het kopen van kunststof perkranden?

 

Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe Borderrand of kunststof perkranden hun werk zo goed mogelijk doen, is het natuurlijk van essentieel belang dat u bij uw aankoop rekening houdt met een aantal punten. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat de kantenband van uw keuze de juiste afmetingen heeft.

 

Daarnaast moet u er zeker van zijn dat deze van goede kwaliteit is. Want ook al is het verleidelijk om zo weinig mogelijk geld uit te geven, te zuinig zijn kan er al snel toe leiden dat u uw perimeterarmaturen na relatief korte tijd moet vervangen wegens schade.

 

Waarom u er goed aan doet onze kunststof bedranden te kiezen

 

Onze Borderrand, respectievelijk perkranden van kunststof kunnen scoren met tal van voordelen. Zij zijn de juiste keuze, vooral voor prijsbewuste tuinbezitters die niet willen inboeten aan kwaliteit.

 

Onze kunststof gazon- en perkranden hebben met name de volgende voordelen:

 

 • Onze perkranden zijn geschikt als afboording van patio's, tuinpaden, bloembedden, gazons en andere tuinzones.

 • De praktische verbindingsstukken in de lengterichting maken een eenvoudige en tegelijkertijd stabiele installatie van de gazonranden en bedranden mogelijk.

 • Dankzij de ronde bovenrand zijn de kunststof Borderrand ook geschikt als praktische maairand.

 • De geïntegreerde maatverdeling zorgt voor een hoge mate van nauwkeurigheid bij het leggen van de kunststof Borderrand en perkranden.

 • Het materiaal is elastisch en kan dus flexibel worden vormgegeven, zodat een individueel tuinontwerp geen probleem is.

 • De robuuste kunststof is temperatuur- en weerbestendig, zodat u kunt rekenen op een lange levensduur van uw nieuwe kantopsluiting.

 • In onze winkel vindt u bijpassende accessoires, zoals grondankers, die u indien nodig direct kunt bestellen.

 

Hoge kwaliteit plastic bedranden kopen goedkoop

 

Als u kunststof perkranden of gazonranden nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Want in onze shop vindt u een keur aan hoogwaardige producten.

 

Koop uw perkranden en Borderrand kunststof inclusief bijpassende accessoires direct online en laat uw bestelling handig bij u thuis bezorgen.

 

Bij ons kunt u rekenen op hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen en een uitstekende klantenservice. Wij zijn er zeker van dat u absoluut tevreden zult zijn met de aankoop van uw plastic perkranden en Borderrand uit onze winkel.