Green-Split

Set van 10 Borderranden metaal 18,5 cm hoog, 12 m lang | Gazonrand | Kantopsluiting


Item nummer Set-Rk-18-120-br

Hersteller: Green-Split

RRP € 174,05
€  136,75 *
Inhoud 12 meter
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHl of UPS is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid MMeer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Service in uw buurt Montageservice vor Ort: über 50x in Nederland.

Set van 10 Borderranden metaal 18,5 cm hoog, 12 m lang | Gazonrand | Kantopsluiting

 

De belangrijkste voordelen van onze metalen Borderranden in een oogopslag:

 

  • Gemaakt van een duurzame en roestbestendige aluminium-zinklegering

  • Gemakkelijk te leggen zonder speciaal gereedschap en speciale kennis 

  • Flexibel koppelbaar 

  • Hoge stabiliteit door extra verstijvingsmarge

  • Grote artikelen in dezelfde maat voor optimale pasvorm

  • Indien nodig, leggen ook mogelijk zonder hoekelementen

  • Zowel als Borderrand en als perkrand bruikbaar

 

Als amateurtuinier is het natuurlijk belangrijk dat je tuin mooi is aangelegd en dat je gazon en perken een duidelijke structuur hebben. Wij raden u aan hiervoor een geschikte Borderrand te gebruiken. Met onze stevige metalen Borderranden kunt u rekenen op hoogwaardige materialen die indruk maken met zowel duurzaamheid als een goed uiterlijk.

Hoe Borderranden helpen bij het tuinontwerp

Borderranden zijn ideaal als een designelement dat in geen enkele tuin mag ontbreken. Door zowel uw gazon als uw perken van de juiste begrenzing te voorzien, zorgt u voor een perfecte structurering, waardoor uw tuin optimaal in scène wordt gezet.

Daarnaast voorkomt u met een Borderrand dat grassen zich ongecontroleerd verspreiden naar aangrenzende perken en zorgt u er tevens voor dat het maaien van de randzones van uw gazon gemakkelijker uit de hand gaat, zodat u het gras over het gehele gebied op de gewenste lengte kunt korten.

Waarom onze metalen Borderranden de juiste keuze zijn

Natuurlijk, hoge kwaliteit is erg belangrijk voor u. Met onze robuuste metalen Borderranden kiest u voor een product waarmee u kunt rekenen op een lange levensduur. De Borderranden zijn gemaakt van een speciale aluminium-zink legering. Hierdoor zijn ze niet alleen roestvrij, maar ook bijzonder stabiel. 

 

De afzonderlijke zijpanelen van onze metalen Borderranden slank zijn 120 centimeter lang en 18.5 centimeter breed. De materiaaldikte is 0,9 millimeter en het gewicht is 1 kilo. Op die manier is een gemakkelijke hantering gegarandeerd en lukt het leggen van de Borderranden ook heel goed uit zichzelf. Toch zijn onze metalen Borderranden dankzij de hoogwaardige aluminium-zinklegering en de geïntegreerde verstevigingsrand voldoende stabiel om een zo lang mogelijke levensduur te garanderen.

Metalen Borderranden als perkafscheiding 

Met onze stevige metalen Borderrandensnijders kunt u niet alleen uw gazon afboorden. U kunt ze ook gebruiken als bedrand. Metalen Borderranden maken het heel gemakkelijk om groente- en bloembedden te structureren. Tegelijkertijd zorgen onze metalen Borderranden als perkranden ervoor dat wortels van planten niet ongecontroleerd kunnen groeien en zich verspreiden.

Borderrand van stenen en PVC zijn duidelijk in het nadeel

Als u Borderranden of perkranden in uw tuin wilt plaatsen, zult u onvermijdelijk ook producten tegenkomen die van PVC zijn gemaakt. Op het eerste gezicht lijken deze indruk te maken met hun lage prijzen. In de praktijk blijkt echter al snel dat PVC duidelijk inferieur is aan metaal wat duurzaamheid en weerbestendigheid betreft. U moet er dus rekening mee houden dat u uw gazonafboording PVC relatief snel weer moet vervangen.

 

Stones zijn misschien wel een duurzaam en stevig alternatief. Het leggen ervan vergt echter een grote inspanning. Bovendien zijn veel steensoorten relatief duur, wat de kosten van uw Borderranden onnodig opdrijft.

 

Als u op zoek bent naar een goede combinatie van eenvoudige installatie, lange levensduur en een eerlijke prijs, dan zijn onze metalen Borderranden dus zonder twijfel de perfecte uze.

Metalen Borderranden zijn eenvoudig te installeren

Onze metalen Borderranden scoren niet alleen punten met hun fraai uiterlijk en uitstekende stabiliteit. Ze zijn ook bijzonder gemakkelijk te leggen. Het praktische Fast-Fix systeem zorgt ervoor dat de afzonderlijke delen van uw Borderrand eenvoudig in elkaar kunnen worden geschoven en vastgezet. Voor de montage heeft u geen duur speciaal gereedschap of speciaal vakmanschap nodig.

 

U krijgt van ons natuurlijk een montagehandleiding, waarin u alle noodzakelijke stappen gemakkelijk kunt begrijpen.

Hoeken, eindelementen en verbindingsstukken zijn bovendien als accessoires in de juiste maat verkrijgbaar in onze winkel naast zijelementen, zodat u alles kunt vinden wat u nodig hebt om uw Borderranden te installeren. Overigens, als u bij de montage geen hoekelementen wilt gebruiken, is dat ook mogelijk. Door het speciale ontwerp van de verbindingen is het mogelijk dat een hoek aan onze Borderranden kan worden gebogen, zelfs zonder een hoekelement.

 

Als de bodemgesteldheid in uw tuin het nodig maakt, kunt u bij ons ook Grondankerss kopen om uw Borderranden extra stabiliteit te geven, zodat ze op hun plaats blijven en niet verschuiven na verloop van tijd. 

 

Bestel hoge kwaliteit metalen Borderranden online

Onze metalen Borderranden van aluminium/zink overtuigen zowel door hun uiterlijk als door hun duurzaamheid. De roestvrijstalen onderdelen zijn perfect voor de visuele verfraaiing van uw tuin met perkranden of Borderranden.

Koop onze metalen Borderranden en bijpassende accessoires zoals Grondankerss, eindelementen en hoeken direct in onze winkel. Bij uw aankoop profiteert u niet alleen van gunstige prijzen, maar ook van korte levertijden en onze gebruikelijke goede service. Maar maak gewoon een foto voor jezelf. Wij zijn ervan overtuigd dat de uitstekende kwaliteit van onze producten niets te wensen overlaat.

Metaal Alu/Zink 18,5 cm x 120 cm

Massa/Maat: 120 cm x 18. 5 cm x 0,9 mm

totale lengte 12 m

Gewicht: 17 kg

Item ID 453734
Staat
Fabrikant Green-Split
Land van productie Duitsland
Inhoud 12 meter
Gewicht 15700 g
Dimensies 1200×100×185mm

Das könnte Sie auch interessieren:

vaak gekocht met...