Green-Split

Gegalvaniseerd plaatstalen slakkenhek 25cm x 100cm | Borderrand | Gazonrand | Kantopsluiting


Item nummer SZ-25-100

Hersteller: Green-Split

RRP € 10,00
€  9,85 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHl of UPS is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid MMeer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Service in uw buurt Montageservice vor Ort: über 50x in Nederland.

Gegalvaniseerd plaatstalen slakkenhek 25cm x 100cm | Borderrand | Gazonrand | Kantopsluiting

Slakken kunnen een ware plaag blijken en soms enorme schade aanrichten in de tuin. Om uw planten op betrouwbare wijze tegen slakken te beschermen, is ons metalen slakkenhek de perfecte keuze. De robuuste slakkenbescherming heeft geen chemische stoffen nodig om slakken te bestrijden en blijkt tegelijkertijd uiterst doeltreffend te zijn in het weren van slakken.

De belangrijkste voordelen van onze slakkenafrastering op een rijtje:

●   Slakkenhek gemaakt van gegalvaniseerd plaatstaal

●     Breed dakgedeelte voor effectieve bescherming

●     Bijzonder stabiel dankzij verstijvingsrand

●     Passende in elkaar grijpende elementen van dezelfde grootte

●     Eenvoudige montage mogelijk zonder speciaal gereedschap

●     Flexibele aansluiting dankzij Fast-Fix systeem

●     Permanente slakkenbescherming voor uw bedden

●     Geen slakkenkorrels nodig voor slakkenbestrijding

Onze bewezen oplossing voor uw slakkenprobleem

Onze metalen slakkenafrastering is gemaakt van een hoogwaardige en duurzame aluminium-zink legering. Dit zorgt voor een hoge stabiliteit en een goede weerbestendigheid.

Het slakkenhek is 25 centimeter hoog, wat in combinatie met het brede, gebogen dakdeel zorgt voor een optimale bescherming tegen slakken. De lengte van de afzonderlijke elementen is 100 centimeter en het gewicht is 1 kilogram, zodat ons metalen slakkenhek van 0,5 millimeter dik ook gemakkelijk alleen kan worden geïnstalleerd.

Robuuste materialen voor een duurzaam slakkenhek

Slakkenhekken zijn nu verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan ontwerpen, gemaakt van verschillende materialen. Naast metaal gaat het bijvoorbeeld ook om kunststoffen zoals PVC. Gelijkwaardige producten lokken geïnteresseerden met lage prijzen, wat in de praktijk echter alleen op het eerste gezicht voordelig is en meestal vrij snel een slechte investering blijkt te zijn.

Met ons slakkenhek van metaal kiest u voor een kwaliteitsproduct. De elementen zijn gemaakt van een aluminium-zink legering wat resulteert in een lange levensduur. Het materiaal verandert slechts in geringe mate van kleur en is bovendien uiterst krasbestendig.

Terwijl slakkenhekken van PVC zeer snel beschadigd raken en snel moeten worden vervangen, is dit bij onze metalen slakkenhekken niet het geval dankzij de speciale, roestvrije aluminium-zink legering. U kunt er dus zeker van zijn dat uw metalen slakkenhek u zal helpen slakken uit uw liefdevol onderhouden bloembedden te houden voor de komende jaren.

Hoe werkt een metalen slakkenhek?

Hoewel slakken zich zeer langzaam voortbewegen, blijken zij uiterst bekwame klimmers te zijn die op de juiste ondergrond met gemak een hoogte van enkele meters kunnen overwinnen. Om met een slakkenafrastering te voorkomen dat slakken uw bedden binnendringen, is de juiste constructie van de barrière van cruciaal belang.

Onze metalen slakkenafrastering heeft een groot dakgedeelte dat voorkomt dat slakken eroverheen kunnen klimmen. Eenmaal geïnstalleerd, is het vrijwel onmogelijk voor slakken om in het bed te komen. Met zijn gebogen buitenranden biedt het slakkenhek een doeltreffende en duurzame bescherming die geen verder werk van uw kant vereist. Na installatie kunt u er dus zeker van zijn dat uw gevoelige planten door het slakkenhek optimaal beschermd zijn tegen slakken.

Hoe wordt een metalen slakkenhek geïnstalleerd?

Met ons Fast-Fix systeem kunt u het eenvoudig en flexibel installeren en heeft u geen speciaal gereedschap nodig heeft. De afzonderlijke elementen van het slakkenhek kunnen gemakkelijk aan elkaar worden gekoppeld en bevestigd. Uiteraard ontvangt u van ons een begrijpelijke montagehandleiding, aan de hand waarvan u de stappen kunt ondernemen die nodig zijn voor de montage van uw slakkenhek.

Het beste kunt u direct de bijpassende hoekelementen voor de montage van uw slakkenhek mee bestellen. Indien nodig vindt u in onze winkel ook geschikte Grondankers, waarmee u uw slakkenafscheiding extra stabiliteit kunt geven en de houvast in de grond kunt verbeteren.

Waarom wij het gebruik van slakkenkorrels afraden

Nog steeds vertrouwen veel amateurtuiniers op slakkenkorrels voor de bestrijding van slakken. Dit is gif dat de slakken doodt als ze eenmaal zijn opgegeten. Op het eerste gezicht lijkt het gebruik van slakkenkorrels heel zinvol. Er kleven echter een aantal nadelen aan, waarvan u zich bewust moet zijn.

Slakkenkorrels kunnen onder meer tot gevolg hebben dat meer slakken worden aangetrokken, waardoor het slakkenprobleem in uw tuin feitelijk toeneemt. Slakkenkorrels vormen niet alleen een aanzienlijk risico voor ongedierte, maar ook voor andere dieren. Zo kunnen ook dieren die met slakkenkorrels vergiftigde slakken eten, sterven.

Daarnaast kunnen slakkenkorrels die in de tuin worden toegepast, ook gevaarlijk zijn voor huisdieren en zelfs mensen. Als u kinderen heeft of een hond of kat, moet u deze vorm van slakkenbestrijding dus proberen te vermijden.

Met een metalen slakkenafrastering van hoge kwaliteit daarentegen kunt u uw bloembedden effectief beschermen tegen het vervelende ongedierte, zonder de nadelen van chemische producten voor slakkenbestrijding te hoeven dragen.

Slakkenhek 25 cm x 100 cm metaal online kopen

Als u een slakkenplaag van uw planten permanent wilt voorkomen, zit u met ons metalen slakkenhek helemaal goed. Bestel het gewenste aantal losse elementen en bijpassende accessoires zoals hoeken direct in onze online shop.

Wij leveren uw aankoop snel en betrouwbaar op het door u gewenste adres, zodat u snel kunt beginnen met de installatie van uw slakkenafscheiding in de tuin. Wij zijn er zeker van dat u enthousiast zult zijn over de kwaliteit en effectiviteit van ons slakkenhek van stevig metaal.

Wij leveren uw aankoop snel en betrouwbaar op het adres van uw keuze, zodat u snel kunt beginnen met het installeren van uw slakkenhek in uw tuin.

Nagelhek van gegalvaniseerde staalplaat 25cm x 100cm

Maat/maat: 100 cm x 25 cm x 0,5 mm

Installatielengte: ca. 100 cm

Gewicht: 1 kg

Dakoppervlak: 7 cm

Item ID 453595
Staat
Fabrikant Green-Split
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 1530 g
Dimensies 1000×250×75mm

Das könnte Sie auch interessieren:

vaak gekocht met...