Green-Split

Borderrand afzetlint metaal alu/zink 20 cm x 10 meter | Gazonrand | Kantopsluiting


Item nummer RKB-ALU-20-10

Hersteller: Green-Split

RRP € 138,60
€  87,00 *
Inhoud 10 meter
Eenheid prijs € 8,70 / meter
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHl of UPS is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid MMeer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Service in uw buurt Montageservice vor Ort: über 50x in Nederland.

Borderrand afzetlint metaal alu/zink 20 cm x 10 meter | Gazonrand | Kantopsluiting

Als u uw tuin wilt structureren en perken en gazons van elkaar wilt scheiden, kunt u niet om een geschikte Borderrand heen. Onze metalen Borderrandenband is de ideale keuze voor dit doel. De speciale aluminium-zinklegering zorgt voor een lange levensduur en een hoogwaardige uitstraling, terwijl een Borderrand in de vorm van een praktische band tegelijkertijd voor een bijzonder flexibele en gemakkelijke plaatsing zorgt.

Waarom het loont om Borderranden afzetlint te gebruiken

Het gebruik van Borderrandenlint brengt vele voordelen met zich mee. Enerzijds zorgen hoogwaardige Borderranden ervoor dat uw tuin een duidelijke structuur krijgt. Anderzijds kan door de aanleg van een Borderrandenband ongewenste groei van het gras in de aangrenzende perken zeer goed worden vermeden.

 

Met een Borderrandenstrook kunt u bovendien de randen van uw gazon gemakkelijker maaien, zodat u uw met veel moeite gemanicuurde gazon extra goed in vorm kunt brengen.

Onze metalen Borderrandenband is de perfecte keuze

Onze metalen Borderrandenband wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit en uitstekende stabiliteit. De tape is gemaakt van een speciale aluminium-zink legering. Dit zorgt ervoor dat de Borderrandenband weerbestendig en roestvrij is.

 

De 20 centimeter brede tape is verkrijgbaar op rollen in lengten van 10 meter. De materiaaldikte van 0,7 millimeter zorgt ervoor dat de tape gemakkelijk kan worden gebogen, terwijl toch een hoge mate van stabiliteit wordt gegarandeerd.

 

Bovendien kan onze metalen Borderrandenband scoren met zijn bijzonder hoogwaardige look. Het materiaal verandert slechts in geringe mate van kleur, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw Borderrand permanent zijn aantrekkelijke uiterlijk behoudt en er niet na korte tijd versleten of verweerd uitziet.

Metalen Borderrandenlint ook geschikt als perkranden 

Natuurlijk zijn de toepassingen van onze aluminium/zink Borderranden tape niet beperkt tot het gebruik als een grens voor uw gazon. Bovendien kunt u de robuuste en hoogwaardige tape natuurlijk ook als bedrand gebruiken.

 

Met een metalen Borderrandenstrook kiest u voor een hoogwaardige perkafscheiding, waarmee u uw bloem- en groentebedden een duidelijke structuur kunt geven en tegelijkertijd de ongewenste groei van wortels en planten kunt tegengaan.

Waarom metalen Borderrandenlint superieur is aan PVC

Borderrands is niet alleen in metaal verkrijgbaar, maar ook in PVC. Deze laatste wordt vooral gekenmerkt door zijn lage prijs, waardoor het een koopje lijkt te zijn, althans op het eerste gezicht.

 

Na installatie wordt echter meestal snel duidelijk dat Borderrandenlint van PVC duidelijk inferieur is aan metaal. Dat komt omdat dit materiaal niet kan concurreren met onze aluminium/zink-producten, noch op het gebied van stabiliteit en duurzaamheid, noch op het gebied van uiterlijk. Meestal is het slechts een kwestie van tijd tot Borderrandenlint van PVC voor het eerst beschadigd raakt en dus aan vervanging toe is.

Zelfs stenen Borderranden kunnen niet altijd overtuigen

Diegenen die waarde hechten aan stabiliteit en duurzaamheid overwegen vaak steen als een alternatief voor metalen Borderranden. Qua stabiliteit en uiterlijk kan zo'n Borderrand het zeker opnemen tegen materialen als aluminium/zink.

Het leggen van een stenen Borderrand blijkt echter meestal zeer tijdrovend te zijn. Bovendien zijn in ieder geval bepaalde steensoorten vaak vrij duur, zodat een metalen Borderrandenlint uiteindelijk de betere keuze is.

Hoe installeer je een metalen Borderrandenstrook?

Onze metalen Borderrandenband kenmerkt zich niet alleen door zijn goede kwaliteit. Het is ook zeer gemakkelijk te installeren. Het gebruik van dure speciale gereedschappen is even weinig nodig als speciale kennis. Eventuele vragen worden direct beantwoord in de gemakkelijk te begrijpen installatie-instructies, zodat het leggen zelfs onervaren hobbytuinders zonder problemen moet lukken.

Daarenboven kan onze flexibele Borderrandenband gemakkelijk op de gewenste lengte worden gesneden en vrij ongecompliceerd in de juiste vorm worden gebracht, zodat bijvoorbeeld ook ronde Borderranden geen probleem vormen.

 

In onze winkel vindt u natuurlijk ook de bijpassende accessoires, zoals Grondankerss, hoeken en verbindingsstukken, die u kunt gebruiken bij het leggen van uw metalen Borderrandenlint.

 

De grootste voordelen van onze metalen Borderranden afzetlint van aluminium/zink in één oogopslag:

 

  • Lang meegaand en roestvrij dankzij hoogwaardige alu-zinklegering

  • Assemblage mogelijk zonder duur speciaal gereedschap of speciale expertise

  • Aanpasbaar en eenvoudig te installeren

  • Perfect als hoogwaardige Borderrand of perkrand

  • Accessoires zoals Grondankerss zijn direct in de winkel verkrijgbaar

Koop hoge kwaliteit metalen Borderrandsband online

Met onze metalen Borderrandenband kiest u voor een hoogwaardig product van een roestvrije aluminium-zinklegering, dat zowel kwalitatief als optisch weet te overtuigen.

 

Bestel uw metalen Borderrandenband en de bijbehorende accessoires, zoals hoeken, verbindingsstukken en Grondankerss, gemakkelijk in onze online shop. Wij leveren uw bestelling snel en betrouwbaar, zodat u snel kunt beginnen met het leggen van uw Borderrandenlint. Maar het is het beste als je zelf even gaat kijken. Wij zijn ervan overtuigd dat u meer dan tevreden zult zijn met onze metalen Borderrandenband.

Maat: 1000 cm x 20 cm x 0,7 mm

Gewicht:  10 kg

Item ID 453621
Staat
Fabrikant Green-Split
Land van productie Duitsland
Inhoud 10 meter
Gewicht 10000 g
Dimensies 500×500×200mm

Das könnte Sie auch interessieren:

vaak gekocht met...